Контакт слика
Медицински симулациски центар
Адреса:
50-та Дивизија бр. 6
Скопје
1000
Телефон:
02/ 3112-276
http://www.msc.gov.mk/
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.
 
 
 

За Нас

Медицинскиот симулациски центар е основан како установа помеѓу Министерството за здравство, медицинските факултети и лекарската комора на Македонија.

Прочитај повеќе.

 

Контакт информации

 

Адреса: 50-та Дивизија бр. 6 Скопје

Телефон: 02/3112-276

Email: msc@zdravstvo.gov.mk

Website: www.msc.gov.mk