РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ЗА МОДУЛОТ ADVANCED LIFE SUPPORT (ALS) - ОСНОВНО ОДРЖУВАЊЕ ВО ЖИВОТ НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА

 

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ AЛС ОДРЖАН НА 05/06/07/08/09.10.2020год

 

 

Ред.бр

ИМЕ ПРЕЗИМЕ

БОДОВИ

 

 

 

1

ЛАЗОВ КИРИЛ

22

2

КАТЕРИНА ЈОЛЕВСКА

19

3

ДИМИТАР СТОИЛКОВСКИ

24

4

ЃОРЃИЕВА СНЕЖАНА

25

5

ХЕЛГА ПАВЛОВСКА

22

6

ИЛИЈА СТОЈАНОСКИ

20

7

ЕДИТА МИНОВА

21

8

ТОШЕ МИТРЕСКИ

21

9

ИВОНА БОРЕВСКА

21

10

АХМЕД НУРЕДИНИ

22

11

ЈУСУФ ИДРИЗИ

20

12

МАРИЈА ГРЧЕСКА

23

13

ИЛЗА ЗЕНДЕЛИ

16

14

ДАРКО СТАМЕНОВ

23

15

ВЕГИМ ЖАКУ

20

16

МАРИЈА ИВАНОСКА

23

17

ТОНИ КАПУШЕВСКИ

23

18

ЧЛИРИМ ИСАКИ

23

19

КРИСТИНА ТОДОСИЕВА СЕРАФИМОВА

24

20

МАРТА КАМЧЕВА

19

21

МАРИЈА ТОРКОВСКА

23

22

КРУМ ЃОРГИЕВ

22

23

ВЛАДИМИР ИВАНОВ

22

24

ЕЛЕНА КОСКАРОВА МАЛИНКОВА

18

25

ИВАНА ДИМИТРОВА

22

26

ЈАСМИНА САНДЕВА ЦВЕТКОВИЌ

23

27

ЕЛЕНА ЛЕНЕВА

23

28

ИЛЕ КУЗМАНОСКИ

21

29

ИВОНА ЈОВАНОСКА

24

30

ВАЛБОНА НЕЗИРИ

22

31

НАТАША МИТРЕСКА

23

32

МЕЈДИН ИБРАИМ

20

33

МАРТА ЈОВАНОСКА

24

34

ЕМРА ИДРИЗИ

24

35

ВЛОРА САДИКУ

21

36

ЈЕТОН ЌАМИЛИ

23

37

РЕНАТА БОЃИНКОЧЕВА

20

38

САЊА БЕДЕ СТЕВОСКА

23

39

ТИНА ТРАЈЧУЛЕСКА

21

40

ПЕЦЕ ПЕТКОСКИ

21

41

АНЕТА КОЧИШКИ

25

42

СВЕТЛАНА ПЕТКОСКА

22

43

МЕЛИС СУЛЕЈМАН

25

44

СТЕФАН БАКАЛОСКИ

25

45

АРБЕНД РУФАТИ

19

46

ДАРИНКА ЛАПЕСКА МАКСУДОВА

21

47

АЛЕКСАНДАР ГАЦОСКИ

23

48

АЛМА МУСТАФОВА

22

49

ДАРКО КИТАНОСКИ

22

50

МАГДАЛЕНА МАНАСИЕВА

24

51

НАТАША СИРЧЕСКА

25

52

СТЕФАН ЛАЛОЗОРОСКИ

24

53

ГОРДАН БОЕВ

21

54

БЕНЈАМИН КАМТЕРИ

22

55

ЗАИУРЕ БЕЧЕТИ ЗУЛБЕАРИ

13

56

ЕЛИЗАБЕТА МАЛЧОСКИ

19

57

НАЦКО СТАВРЕСКИ

22

58

АРЈЕТА ЏЕЛАДИНИ ИСМАИЛИ

24

59

ЈАНЕ ВАСИЛЕСКИ

20,5

60

БЕЛКИСА ТАИРИ АБДИИ

11,5

61

МАРИЈА ДУКОВСКА

20

62

ИВАНА МЛАДЕНОВИЌ ШУМАНОВ

22

63

АНА МАРИЈА ИЛИЕВА

25

64

СТЕФАНИЈА СТОИЛОСКА

22,5

65

СТЕФАНИЈА АТАНАСОВА ЈОВАНОСКИ

21

66

ФИЛИП ВИДОЕВСКИ

18,5

67

БЛЕРТА ШАХИНИ АЗИЗИ

14,5

68

МАРИЈА ТАШКОВСКА

25

69

БЕХАР АБДИИ

16

70

СОФИЈА ЦРЦЕВСКА

23

71

МАРИЈА РАМБАБОВА

18

72

ХРИСТИЈАН НЕСТОРОВ

22

73

АЛЕКСАНДРА СТОЈАНОСКА ТРАЈЧЕСКА

24

74

ИРЕНА БЕДЕ

25

75

ГЛОРИЈА ГАШПАР

22

76

ЈУЛИЈА ЃОРЃИОСКА

23

77

ЈУЛИЈА УРУМОВСКА

22

78

КАТЕРИНА АБРАШЕВА ОРЦЕВ

20

79

САЊА ШОПОВА

23

80

АЛЕКСАНДАР ПУПУНОСКИ

22

81

ПЕТАР КАНЕВЧЕ

25

82

КРСТО НИКОЛИЌ

20

83

ГЗИМ НУРЕДИНИ

20

84

АНА СПИРКОСКА

23

85

АНГЕЛА ТРАЈКОВСКА

22

86

ТАЊА ДУЦКИНОСКА

19

87

МИА РУСОМАНОВА

23

88

ЕЛЕНА МИТРЕСКА

22

89

МАТИЛДА СТОЈАНОВСКА

19

90

ЗОРАН ЧАМАКОВСКИ

18

91

ВЕСНА ЈАНЕВСКА

22

92

ИВАНА ЈАЧЕВА

22

      93

ГОРАН АНДОНОВ

22

94

АЛЕКСАНДАР БОРОЗАНОВ

22

95

АЛЕКСАНДРА ТОДОРОВСКА

23

96

БОРИС ПАНЕВ

21

97

МИХАЕЛ ПИПЕР

18

98

АНДРЕЈ АТАНАСОВСКИ

14

99

АФРИМ АЛИУ

18

100

КРИСТИЈАН БОГДАНОСКИ

20

101

САЊА КОСТОВА ИЛИЕВА

18

102

ЊОМЗА АРИФИ

21

103

МОНИКА СИМОНОВСКА

21

104

АЛЕКСАНДРА ЈАКШИЕВА

19

105

МОНИКА КАРОВА ИВАНОВ

21

106

АНА ГЕРАСОВСКА ЈОВКОВСКА

23

107

ЃУРЃАНА ДАНИЛОВА

24

108

МАЈА ПЕТРОВСКА

24

109

МОНИКА ГЕОРГИЕВСКА

22

110

ШЕНЕР КЛИНЧЕ

18

111

БЕСИМ КАДРИУ

20

112

МИРЛИНДА МУСТАФА

22

113

РАДМИЛА РИСТОСКА

23

114

ИВАН ПЕТРОВСКИ

23

115

АЛЕКСАНДАР КИКИРОВСКИ

14

116

АЛЕКСАНДРА БИЛЈАН

21

117

АНАСТАСИЈА ИЛИЕВА

20

118

МЕДИХА СЕЛИНИ

14

119

ЈУЛИЈАНА ДИМОВСКА

22

         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
       
 
 
 

За Нас

Медицинскиот симулациски центар е основан како установа помеѓу Министерството за здравство, медицинските факултети и лекарската комора на Македонија.

Прочитај повеќе.

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2020 за унапредување на административен службеник

ОгласПријава

Контакт информации

 

Адреса: 50-та Дивизија бр. 6 Скопје

Телефон: 02/3112-276

Email: msc@zdravstvo.gov.mk

Website: www.msc.gov.mk