Резултати од испитот за модул BLS

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ БЛС ОДРЖАН НА 29/30/11.2021год

 

 

Ред.бр

ИМЕ ПРЕЗИМЕ

БОДОВИ

 

 

 

1

АНДРЕА БОЈКОВСКА

19

2

КРЕНАР МЕНА

19

3

ВАЛЕНТИНА ВЕЛКОВСКА

17

4

КУЗМАН СТЕФАНОВСКИ

17

5

ВИОЛЕТА МИТРЕСКА

16

6

БОБАН НЕШКОСКИ

18

7

АНИТА ДАМЧЕВСКА ДИМИТРОВСКИ

17

8

ЕЛЕНА НИКОЛИЌ

18

9

СОЊА ТАСИЌ

15

10

ЃОРГИ СТОЈЧЕВ

19

11

ВЕСНА НИКОЛОВА ТРАЈЧЕВСКА

16

12

АНГЕЛ ТАСЕВСКИ

17

13

СИМОНА ПАТЧЕВА

18

14

ГОРАЗД КОЊАНОВСКИ

18

15

ДАЈАНА БЕЛКОСКА БЛАЖЕСКА

19

16

МОНИКА СТОИЛЕВА

16

17

САЊА МИЛАДИНОВИЌ

15

18

СЛАВИЦА ВУКАШИНОВИЌ ПОПОВСКА

17

19

КРИСТИНА ЈОРДАНОСКИ

18

20

КРИСТИЈАН АНДОНОСКИ

18

21

МАРТИНА КОТЕСКА

18

22

МАРИЈА ГРЕКОВСКА МИТРОВА

19

23

ЈОВАНА ТАНЕСКА

17

24

АДХУРИМ ФАЗЉИУ

18

25

АНА МАРИЈА ТАСЕВА

18

26

АРЛИНД ЈАКУПИ

18

27

ИВАН АНДОНОВСКИ

18

28

САШО БОЖИНОСКИ

13

29

АТАНАС МИНОВ

19

30

ЕМИЛИЈА СТЕФАНОВСКА

15

31

НАИМ СКЕНДЕРИ

18

32

ИВАНА ИГЊАТИВОИЌ МИХАЈЛОВА

18

33

СТОЈАНОВСКА МАРИЈА

18

34

МАРТИН АНАСТАСОВ

16

35

МАРИЈА ЛАЗОВСКА

18

36

АНА БОГУНОВИЌ

19

37

ФРОСИНА НИКОЛИЌ

16

38

КАТЕРИНА ПЕТКОВСКА

18

39

ДАРКО АЛЕКСОВСКИ

16

40

САРА ХАЏИТРИФОН

19

41

БОЈАН НИКОЛОВСКИ

16

 

42

ФИЛИП СТОЈКОВСКИ

17

43

ТЕОДОРА ЈАКИМОВСКА

19

44

АЛЕКСАНДАР БЛАЖЕВСКИ

18

45

НАТАЛИ ДЕЛИПЕТРОВА

19

46

АЛЕКСАНДРА ЃОНЧЕСКА

17

47

АГОН АБДИЈА

18

48

МИМОЗА МИРКОСКА

18

49

ВИКТОР СПАСОВСКИ

17

50

ДАРКО ДАНИЛОВСКИ

17

51

ФЛОРЕНТ ЗЕНДЕЛИ

14

52

ИЛИР ЈАЈИ

14

53

МИХАИЛ ТАЛЕВ

16

54

ЦВЕТАНКА КОЧОВСКА

16

55

ДЕЈАН ТАНЕСКИ

16

56

ЕЛМЕДИНА РИЗМАНИ СЕЛИМ

12

57

МИЛИЦА ПЕТРУШЕВСКА

17

58

ЈУЛИЈА ЃИНОСКА

18

59

АЛЕКСАНДАР ЈАНЕВСКИ

17

60

АНИЦА ДИМЕСКА

15

61

АНГЕЛА ВЕЛИЧКОВСКА СПАСОВСКА

15

62

ЈАСМИНА ДОБРЕВСКА

17

63

ТОДОР ИЛИЕВ

14

64

АНГЕЛА АЛЕКСОВСКА

17

65

СИМОНА ДЕСПОТОВСКА

15

66

КЕТИ АТАНАСОВА

16

65

ТАМАРА ПЕГРОВА

19

66

ЕМИЛИЈА ПАСКОСКА

16

65

ДОКМАН ЗУМБЕРИ

14

66

МОНИКА ЈОВЧЕВСКА

15

65

ТАМАРА ЃОРЃЕВСКА

18

66

РАМУШ САЛИХ

17

67

ХРИСТИНА ЗЛАВЧЕСКА

14

68

АЛЕКСАНДАР ЈАКИМОВСКИ

15

69

ДИНО ХАЈРАДИНОВИЌ

17

70

АЛЕКСАНДРА ЈОВАНОВСКА

15

71

АЈДА ЗАИР

17

72

ДАРКО ПЕТРОВСКИ

18

73

МЕВЉАН АРИФИ

17

74

ДАНИЕЛ ЃОРЃИЕВСКИ

17

75

СОФИЈА ТУШЕВА

15

76

ИВАНА МАРКОСКА

17

77

БЛЕРТА ЏЕМАИЛИ

11

78

БОЈАНА ГЕОРГИЕВА

16

79

ДОРА ТРАЈКОВСКА

17

80

АЛЕКСАНДАР РИСТОВСКИ

15

81

ХАЛИД АЛИЕД

17

82

МАРКО ТРАЈКОВСКИ

17

83

САМОИЛ АРСОВ

15

84

ТАЊА КРСТЕВА

15

85

ДУГАЃИН ЉАТИФИ

18

86

БИЛЈАНА ЃОРГИЕВА

17

87

МЕВЛАНЕ ИСЛАМИ ДИМАНИ

11

88

АЛЕКСАНДАР ТАНУШОСКИ

17

89

ЈАСМИНА ТРАЈКОВА

17

90

МАРИЈА ГАРЕСКА

17

91

КАТЕРИНА ДАВИДОВСКА

14

92

ЕВГЕНИЈА ГАЛЕВА

19

93

ХРИСТИНА ЧЕШЛАРОСКА

18

94

ЕДИС ЈУКИЌ

16

95

МИТЕ ЗДРАВЕВ

17

96

НАДАЛИНА АРАНИКОВА

16

97

ЗАРИЈЕ АМЕТИ

15

98

СУНАЈ АЗИЗИ

19

99

ТОМИСЛАВ МИЛУНОВИЌ

17

100

ВЕГИМ ЉУШИ

13

101

АЛЕНКА ШОПОВА

18

102

РАДИЦА СТОЈЧЕВСКА

18

103

КРИСТИНА ТРАЈЧЕВА ШИНДЕЛАР

16

104

АЛЕКСАНДРА ПЕЈОВСКА ЈОСЕВ

16

105

МАРКО КОСТОВСКИ

16

106

СТЕФАН МИЛЕНКОВСКИ

18

107

ЛЕОНИД РАМОВ

16

108

ДАНИЕЛА ЦВЕТКОВСКИ

18

109

ЉУЉЈЕТА БАЈРАМИ МУСЛИУ

17

110

ЕЛЕОНОРА ЛАЗАРОВА

16

111

КИРЕ ТОДОРОВ

19

112

СУАД МЕШИЌ

17

113

ЕЛЕНА ЈАНГЕЛОВСКА

16

114

БЕКИМ ЛУШИ

16

115

ДРАГАНА САНДЕВА

16

116

НИКОЛИНА МИХАЈЛОВА

18

117

ЗАНА МАЛИЌИ

17

118

МАРИЈА БАЛШЕВСКА ВЕЗЕНКОСКА

15

119

АЛМЕДИНА ХАЈДАРПАШИЌ

17

120

ЈОВАНА СТОЈМЕНОВИЌ

18

121

СЛАВЕ ТОШЕВСКИ

15

122

БИЉАНА ДРАГАНОВСКА

18

123

РИХАД РЕЏЕПИ

17

124

ИНДИРА ЏЕЛАДИНИ

16

125

МАРИЈА МИЛЕСКА АВРАМОСКА

18

126

АЛЕКСАНДАР ЌОСЕВ

19

127

БОЖИН ШОПОВ

18

128

ЕВА КРАЉЕВА

18

129

ДОРУНТИНА СЕЛИМИ АДЕМИ

17

130

ЏЕЉАНЕ ИЉАЗИ МЕМЕТИ

19

131

МУЕЈЕД АМЕТИ

17

132

ПРЕДРАГ СИМЈАНОВСКИ

18

133

ПЕТАР СОТИРОСКИ

15

134

АНИТА НАНУШЕВСКА

18

135

НЕВЕНКА ЈАНКОВА

18

136

МАРИЈАНА КАЦАРСКА

17

137

ВЕРА ВИТАНОВА

18

138

БЈОНДИНА АБДУШИ

18

139

ОЛИВЕРА ЃЕОРЃИЕВА ЈАНЕВ

19

140

МАРТА ЦВЕТАНОВСКА

19

141

НАТАША КОЛЕВА

18

142

ДРАГАН АТАНАСОСКИ

18

143

ОЛГИЦА АТАНАСОВА

18

144

АНА ТОДОРОСКА

18

145

ЕЛЕНА ТЕВДОВСКА

18

146

ДИМИТАР ТОШЕВ

17

147

МАЈА КРАЉЕВСКА

17

148

САЊА ДАНЧЕВСКА

15

149

МАЈА ДЕЈКОСКА

17

150

СИЛВИЈА АТАНАСОВА

18

151

МАРГАРИТА ТРАЈЧЕВСКА

18

152

ЕЛЕНА ПАРУЛЕСКА

18

153

МАРИЈАНА МАНЕСКА

18

154

ВИКТОР ГРУЈЕВСКИ

18

155

МАЈА ТРАЈАНОВИЌ

19

156

ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА

18

157

МИЛАН КЛИМКАРОВ

17

158

БЛАГИЦА АРСОВСКА

18

159

ЉАФИНАТА АГУШИ

18

160

АЛЕКСАНДАР СТОИМИРОВИЌ

17

161

АЛЕКСАНДРА НЕДЕЛКОВСКА

17

162

АЛЕКСАНДРА ТАНЕВСКА

18

163

ВИКТОРИЈА ЗАРЕВСКА

18