Immazh-kontakti
Qendra mjekësore e simulimit
Adresa:
50-ta Divizija nr. 6
Shkup
1000
Telefoni:
23112276
http://www.msc.gov.mk/
Dergo nje email.Te tera fushat e shenuara me * jane te domosdoshme.
 
 
 

Për QMS

Qendra mjekësore e simulimit është e themeluar si institucion ndërmjet Ministrisë së shëndetësisë, fakulteteve të mjekësisë dhe Odës së mjekëve të Maqedonisë. 

Lexo më shumë.

Contact information AL

 

Adresa: 50-ta Divizija nr. 6 Shkup 1000

Telefon: 02/3112-276

Email: msc@zdravstvo.gov.mk

Website: www.msc.gov.mk