За нас

Медицинскиот симулациски центар е основан како установа помеѓу Министерството за здравство, медицинските факултети и лекарската комора на Македонија.

Работно време

Понеделник – Петок 07:30-15:30

Прием за странки 10:00-14:00

Кабинети

Што работиме?

Во симулацискиот центар се извршуваат обуки на вработените на Итната медицинска помош, вработените во ургентните центри, во одделенијата за интензивна нега, на гинекологија, на неонатологија, како и на студентите кои студираат медицина и специјализантите на медицинските факултети.

Последни вести

8000+

Обучени лекари

300+

Одржани обуки

20

Едукатори

4

Меѓународни работилници

Обуки

Во симулацискиот центар се извршуваат обуки на вработените на Итната медицинска помош, вработените во ургентните центри, во одделенијата за интензивна нега, на гинекологија, на неонатологија, како и на студентите кои студираат медицина и специјализантите на медицинските факултети.

Напредно Одржување во Живот

Основно Одржување во Живот

Автоматски Надворешен Дефибрилатор

Итна Медицинска Помош

Одржување во Живот при Траума

Линкови

Контактирајте нè на: (+389) 02 / 3112 – 276

Стапете во контакт со нас.