Априлски БЛС испит

Почитувани,

Ве известуваме дека БЛС испитот ќе се одржи на 18 ти Април (понеделник) 2022 година во амфитеатар 1 на Медицински факултет Скопје. Распоредот на групите и термините ќе бидат дополнително објавени на веб страната на МСЦ.