Мартовски БЛС испит

Почитувани,

Ве информираме дека специјализантите кои полагаа практичен испит  АЛС во Март, потврдите може да ги подигнат во просториите на Медицински Симулациски Центар од петок 15.04.2022год во период од 90 дена.