Распоред за ALS испит

РАСПОРЕД НА ОБУКИ ЗА МОДУЛОТ ADVANCED LIFE SUPPORT (ALS) – НАПРЕДНО  ОДРЖУВАЊЕ ВО ЖИВОТ  НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ 2022 ГОДИНА ВО УСТАНОВАТА МЕДИЦИНСКИ СИМУЛАЦИСКИ ЦЕНТАР

I ГРУПА

Ред. бр. Име и презиме на специјализант Дата на обука Час
Ред. бр. Име и презиме на специјализант Дата на обука Час
1. Резеарт Салиу 26.04.2022 10-14.30ч
2. Ана-Марија Кувенџиеска 26.04.2022 10-14.30ч
3. Арта Тафа 26.04.2022 10-14.30ч
4. Сања Ѓоревски 26.04.2022 10-14.30ч
5. Ндричим Мурати 26.04.2022 10-14.30ч
6. Љорик Јегени 26.04.2022 10-14.30ч
7. Ѓорѓи Несторов 26.04.2022 10-14.30ч
8. Марија Константиновска 26.04.2022 10-14.30ч
9. Лујза Димитрова 26.04.2022 10-14.30ч
10. Емилија Миќуновиќ 26.04.2022 10-14.30ч