[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ АЛС ОДРЖАН НА 17.10.2022 год. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_data_tables data_tables_heading_color="#ffffff" data_tables_bg_color="#000000" data_tables_font_size="14px" data_tables_td_color="#595959" data_tables_td_font_size="12px" language_on="true" language="Macedonian" base_style="display themeroller" buttons_on="true" csv_on="true" excel_on="true" pdf_on="true" print_on="true" colreorder_on="true" data_tables_rowselect_bordercolor="#9f63ff" ordering_on="true" info_on="true" searching_on="true" invcolsearch_on="true" highlight_on="true" data_tables_highlight_color="#ffffff"...

Почитувани, Ве информираме дека специјализантите кои полагаа практичен испит  АЛС во Март, потврдите може да ги подигнат во просториите на Медицински Симулациски Центар од петок 15.04.2022год во период од 90 дена. ...

Почитувани, Ве известуваме дека БЛС испитот ќе се одржи на 18 ти Април (понеделник) 2022 година во амфитеатар 1 на Медицински факултет Скопје. Распоредот на групите и термините ќе бидат дополнително објавени на веб страната на МСЦ. ...

This site is registered on wpml.org as a development site.