[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] РАСПОРЕД НА ОБУКИ ЗА МОДУЛОТ ADVANCED TRAUMA LIIFE SUPPORT (ATLS)- НАПРЕДНО  ОДРЖУВАЊЕ ВО ЖИВОТ ПРИ ТРАУМА НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ 2023 ГОДИНА ВО УСТАНОВАТА МЕДИЦИНСКИ СИМУЛАЦИСКИ ЦЕНТАР   [/vc_column_text][vc_column_text] I ГРУПА [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_data_tables data_tables_heading_color="#ffffff"...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] РАСПОРЕД ЗА ПРАКТИЧНИОТ ДЕЛ ОД АЛС ОБУКА НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ 2022 од 06.06.2022 до 14.06.2022 ВО МСЦ [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]I Група  06.06.2022год   Ред.бр ИМЕ ПРЕЗИМЕ Час за полагање 1 МАРИЈА МИЛЕСКА АВРАМОСКА 9 до 10часот 2 ДАНИЈА ТРАЈАНОВСКИ 9 до 10часот 3 БИЛЈАНА ЛАЗАРОВА 9...

РАСПОРЕД НА ОБУКИ ЗА МОДУЛОТ ADVANCED LIFE SUPPORT (ALS) - НАПРЕДНО  ОДРЖУВАЊЕ ВО ЖИВОТ  НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ 2022 ГОДИНА ВО УСТАНОВАТА МЕДИЦИНСКИ СИМУЛАЦИСКИ ЦЕНТАР...

This site is registered on wpml.org as a development site.