Për ne

Qendra mjekësore simuluese është themeluar si institucion midis Ministrisë së Shëndetësisë dhe fakulteteve të mjekësisë dhe Odës së mjekëve të Maqedonisë.

Orari i punës

E hënë

07:30 - 15:30


Warning: Undefined array key "item_description" in /home/customer/www/msc.gov.mk/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/advanced-pricing-list/templates/advanced-pricing-list-template.php on line 21

E martë

07:30 - 15:30

E mërkurë

07:30 - 15:30

E enjte

07:30 - 15:30

E premte

07:30 - 15:30

Pritjen e klienteve

10:00 - 14:00

Kabinete

Çfarë punojmë?

Në Qendrën simuluese kryhen trajnime të të punësuarve në Ndihmën urgjente mjekësore, të punësuarit në qendrat e urgjencës, në njësitë për kujdes intensiv, në gjinekologji, në neonatologji, si dhe për studentët të cilët studiojnë mjekësi dhe specializantët në fakultetet e mjekësisë.

Lajmet e fundit

8000+

Mjekë të trajnuar

300+

Trajnime të mbajtura

20

Edukatorë

4

Punëtori ndërkombëtare

Trajnime

Në Qendrën simuluese kryhen trajnime të të punësuarve në Ndihmën urgjente mjekësore, të punësuarit në qendrat e urgjencës, në njësitë për kujdes intensiv, në gjinekologji, në neonatologji, si dhe për studentët të cilët studiojnë mjekësi dhe specializantët në fakultetet e mjekësisë.

Mbajtje e Përparuar në Jetë

Mbajtje themelore në jetë

Difibrilator Automatik i Jashtëm

Ndihma Urgjente Mjekësore

Mbajtje në Jetë gjatë Traumës

Linqe

Na kontaktoni në: (+389) 02 / 3112 – 276

Vendosni kontakt me ne.