Медицински симулациски центар

Адреса: 50-та Дивизија бр. 6

1000 Скопје

Е-адреса: msc@zdravstvo.gov.mk

Телефон: 02 / 3112 – 276

Испратете е-порака

    * Задолжителни полиња